De officiële importeur van de originele Bearchairs

Ondernemingsnummer - 14100357

Neem contact op met ons via:

Telefoon – +31 (0) 118 227 120

Email – info@bearchair.eu

Nederland

Ampèreweg 8+8a,
4382 MX Vlissingen

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00

België

Diksmuidelaan 2A/bus 49
1000 Brussel

Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:00

Contact Importeur Bear Chair

  Meest gestelde vragen

  Wat zijn jullie verzendkosten?

  Het is vanzelfsprekend dat de verzendkosten van uw bestelling variëren met het aantal artikelen dat u heeft besteld. Na ontvangst van uw bestelling, ontvangt u prompt een bevestiging. Vervolgens ontvangt u een factuur per email met het verschuldigde bedrag. Zodra we uw bankoverschrijving of betaling ontvangen hebben, wordt uw bestelling direct verstuurd. Kortingen zijn van toepassing voor bestellingen van sets of grotere orders.

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Zodra we uw bankoverschrijving of betaling ontvangen hebben van de verzendkosten, wordt uw bestelling direct verstuurd. Het kan 2 à 3 werkdagen duren voordat uw bestelling bij uw thuis is bezorgd. Als het langer dan de aangegeven duur is, neem gerust contact met ons op.

  Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

  Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Hiervoor delen wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL. PostNL gebruikt deze gegevens alleen voor het uitvoeren van de levering. Indien PostNL onderaannemers inschakelt, worden uw gegevens ook met deze partijen gedeeld.

  Wat is het herroepingsrecht bij Bearchair?

  U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Na annulering heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening en bedragen circa €7,25 per pakket. Het product dient in originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Voor herroeping kunt u contact opnemen via info@bearchair.eu. Wij storten het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terug.